Archive for the ‘huishoudelijke mededelingen’ Category

PostHeaderIcon

Ergens in 2002 begon ik, met een simpel dagboekje op mijn website. Nog voor bloggen een ding was gebruikte ik dat als mijn eigen dagboekje.

Ik heb altijd al de neiging gehad lekker ‘out in the open’ te zijn en veel te delen.
Toen werd bloggen een ‘ding’ en had iedereen er eentje. Men verzon regels waaraan je site  moest voldoen om een blog te mogen heten. Daarna kwam het ploggen, elke dag een foto, vloggen en weet ik wat nog meer.

Ik probeerde het allemaal.

Maar ik ben zoals ik ben en een ieder die me kent weet dat ik niet zo van de regels ben dus het was het uiteindelijk allemaal net  niet. Met als gevolg dat mijn site elke keer weer in stilte onder het stof raakte.

Toch helpt mijn digitale dagboekje me, gewoon zoals ik ooit begon om van me af te schrijven. Om gekke dingen te delen, te laten zien wat mij bezighoud. Dat is de ene keer iets wat op een plog lijkt, de volgende keer een vlog (hoewel ik echt mezelf niet ga filmen :P) en de volgende keer een hoop onzin op je scherm.

Ik doe het gewoon weer, zonder regels zonder ‘hoe het hoort’.
Het hielp mij door een loodzware periode van partner van iemand met kanker heen, het hielp mij door een zware periode van mama van een thuis zitter heen. Maar het hielp mij ook door episodes van mijn chronische depressie heen en hielp me mezelf vinden.

Gewoon omdat ik van delen hou, van typen en van van me af schrijven.

PostHeaderIcon Voorzichtig..

Voorzichtig sprak zij: Laten we het maar weer eens proberen 🙂

PostHeaderIcon De Wondere Web Wereld van de Jansens

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, toch maar weer een blogje opgestart.

Ik weet inmiddels dat er mensen vanuit alle hoeken zijn die graag zo af en toe een kijkje krijgen in ons leven, en omdat er veel niet naast de deur wonen is het www een mooi medium om dat te doen!
Dus alle mensen uit alle windstreken, van Delft tot Zaandam, van Roswinkel tot Den Haag, van Leiden tot Rotterdam, van Leeuwarden tot Breda, van binnen en buiten Nederland en van noord tot zuid en van oost tot west: WELKOM!

Ik wil hier een gezellig log zonder gezeur, discussies of ruzies bijhouden. En omdat ik weet dat ik zo af en toe op papier/beeldscherm harder overkom als de bedoeling is hoop ik dat jullie mij attent willen maken als er eens iets op je scherm verschijnt wat niet leuk overkomt… meestal bedoel ik het niet zo rot als het uit mijn vingers komt 😛

Onze dochter gaat na de zomervakantie naar groep drie (hoogvlieger :-P) en omdat ze dan dus ook zelf gaat leren lezen en ook vriendjes en vriendinnetjes gaan leren lezen wil ik haar privacy wat meer gaan waarborgen als in het verleden. Ik wil dat haar naam zo min mogelijk Google-baar is en privé dingen ook zoveel mogelijk privé blijven. Omdat er toch dingen zijn waar ik jullie ook in mee willen delen zal ik dus in de toekomst regelmatig een blogje met wachtwoord beveiligen.
Ook zal ik de naam van onze dochter zo min mogelijk voluit schrijven, dat  ivm het redelijk unieke karakter van haar naam. We zullen haar dus ook zoveel mogelijk gewoon T. noemen 🙂

Ik wil de geïnteresseerde bezoekers dan ook vragen om even hieronder een berichtje achter te laten als je alles mee wil lezen. (Even op de titel van dit berichtje klikken, dan kom je in een nieuwe  pagina mèt reactieformulier.) Dan stuur ik het ww naar je mail, en kan ik ook in de toekomst makkelijk teruglezen wie allemaal het ww hadden als ik het ivm ongewenste meelezers eens wil wijzigen.

Voor nu genoeg huishoudelijke mededelingen, ik ga gewoon lekker loggen en ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan gaan beleven als ik!