• Vilt!

  Vilt liefde

  Ik ben er best een tijd mee bezig geweest, maar mijn Beatrix Potter project is klaar! Op naar Alice 🙂 Omdat foto’s meer zeggen dan mijn gezwets; mijn ‘levend boek’:

 • Geen categorie

  Never a dull moment..

  .. in huize jansen! Deze week alweer twee keer met een spoedafspraak bij de arts geweest met T.en vanmiddag naar het ziekenhuis. En nog is ze niet geholpen! Mja morgen weer in de telefoon klimmen om weer een andere arts en weer een andere afdeling van het ziekenhuis te bezoeken. (ik mompel even iets over een kastje en een muur) Maar alles om mijn meisje weer Normaal (pijnloos) te laten lopen! (zo even mijn frustraties van mij afgetypt!)

 • T

  Trotse mama alert!

  Als trotse mama mag ik best even opscheppen over mijn knappe meisje, die nu ze vier weken als jongste kindje in groep drie zit al mee mag lezen met de grote kinderen. Over hoe goed ze het doet in groep drie, de juf meer dan tevreden is en ze ook thuis zoveel opgeknapt is! Maar ik kan veel woorden schrijven, of gewoon op T. verzoek een link naar een filmpje plaatsen waarop ze zelf kan laten zien hoe goed ze al leest: T. leest voor Ook had ze van de week dictee; haar allereerste! Owja, en nu ik toch aan het opscheppen ben; T. had vandaag haar eerste brede school…