Archive for oktober, 2011

PostHeaderIcon Deze week in de bonus..

.. de vakantie zit er alweer op, en ondanks dat T. nog steeds erg moe is zijn we heerlijk uitgerust en bijgetankt.

Vorige week zaterdag begon met de JOTA voor T., heerlijk om te zien hoe ze ervan geniet, en trots als ze was toen ze vierde waren geworden!

Ook zijn we heerlijk een paar dagen bij mijn ouders geweest, T. en ik. Zij de kans om even lekker wat meer tijd met opa en oma en ik ook een beetje bijtanken. Met in de bonus een aantal heerlijke opa/oma momentjes en een zeer blije T. omdat ze een paar van haar achternichtjes weer zag ๐Ÿ™‚

Gisteren kwam Benny zijn oudste dochter, en omdat ze het een beetje moeilijk heeft momenteel hadden we afgesproken om maar ‘go with the flow’ aan te houden en te zien waar de dag ons bracht.
Uiteindelijk is ze blijven slapen, iets wat niet door de flow kwam, maar een meneer die het nodig vond voor de trein te springen. Iets wat ik best wel spannend vond omdat je natuurlijk nooit weet hoe zoiets uitpakt, maar wat was het fijn!

Ik zie hoe Benny en T. genieten als ze om hun heen is, T. geniet van de aandacht en Benny kletst nog steeds door alsof hij alle verloren tijd in 1 gesprek wil inhalen ๐Ÿ˜‰
Maar ook ik heb er een fijn gevoel bij, we hebben even het 1 en ander bij kunnen kletsen en ik heb even duidelijk kunnen maken hoe ik me voel en hoe ik denk over onze ‘relatie’.

Voor mij eindigt deze week dus net zo heerlijk als hij begonnen is, en kan ik alleen maar extra dankbaar zijn voor het fijne gezin wat ik heb. Mijn liefde’s Ben en T., mijn pap en mam รจn mijn ‘bonusdochter’ F.!

Ik ben zo arm als een straatrat, maar heb datgene wat je in een dure villa met heel veel geld nooit kan kopen..

Ik benย  een gelukkig mens ๐Ÿ™‚

PostHeaderIcon aaargh

.. ze leert lezen!

T. mag van mij een bepaalde tekenfilm niet zien, gewoon omdat ik dat vechten en die turbotaal niet zo erg kan waarderen.
Vanmiddag was ik even druk en dus niet in de kamer terwijl zijn tv zat te kijken. Benny lette even niet op en was er dus met zijn gedachten niet bij.

T. ziet ze een kijkwijzer icoon en leest hem hardop voor: aaah-eeel ..
Het volgende gesprek volgde:

T: Papa.. wat betekend zo’n zwart-wit plaatje waarbij al staat?
Ben: oh, dat betekend dat het geschikt is voor alle leeftijden
T: oooo dan mag ik dus echt dit tekenfilmpje wel kijken!

 

B&M waren hierna dus even typisch uit gekletst…

Ik heb hierna dus maar even een gesprekje gevoerd over dat mij het geen moer uitmaakt wat de kijkwijzer zegt, en dat als ik een filmpje niet leuk of geschikt vind dat dat dus gewoon niet gekeken wordt. (de dictatuur die mama heet :P)