Archive for augustus, 2012

PostHeaderIcon Show them..

Soms komt er ineens een liedje in je hoofd wat je terwijl je het liedje al jaren woord voor woord kent ineens diep in je hart raakt omdat het juist dan, op dat moment precies klopt.
Dit liedje is waarschijnlijk ooit geschreven door iemand die in de toekomst kon kijken en met mijn liefste meisje in gedachten, want dit slaat echt woord voor woord op haar, dit is hoe ze zichzelf ziet, dit is hoe ze is.. dit is wat ik haar zou willen vertellen..

You with the sad eyes
Don’t be discouraged
Oh I realise
It’s hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And darkness there inside you
Make you feel so small

But I see your true colors
Shinin’ through
I see your true colors
And that’s why I love you
So don’t be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow.

Show me a smile then,
Don’t be unhappy,
can’t remember when I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you’ve taken all you can bear
You can call me up
Because you know I’ll be there

And I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that’s why I love you
So don’t be afraid to let them show
Your true colors,
True colors, are beautiful,
Like a rainbow..

PostHeaderIcon Lieve Oma,

Alweer een jaar geleden dat u overleed. Zo lang alweer en toch is de pijn er nog altijd. Het afgelopen jaar heb ik zo vaak gedacht: oh, dat had ik aan oma willen vertellen/laten zien.
Op deze manier een brief aan u schrijven is misschien wat gek, maar het is voor mij de enige manier om even met u te kletsen. Iedereen mag het lezen, want ik ben nog steeds dagelijks trots op u en alles wat u ons gegeven hebt, dat is geen geheim, dat mag iedereen weten.

Er is in een jaar zoveel gebeurt, ik zou niet weten waar te beginnen. Pap is zestig geworden en dat hebben we lekker intiem met zijn vijven gevierd in centerparcs, het was echt fijn. Benny zijn dochter is ook nog even langs geweest tijdens die dagen, dat had u vast supercool gevonden want u wilde zo graag dat alles goed kwam voor hem.

Mijn lieve kleine meisje heeft groep drie alweer achter de rug en zit inmiddels in groep vier. Ze kan al zo ontzettend goed schrijven, wat had u het leuk gevonden om haar briefjes te kunnen lezen en wat had u kunnen genieten van de mooie rapporten.
Ze zwemt tegenwoordig al in het diepe, zonder armbandjes helemaal los, komt het toch nog een keer goed met dat zwemdiploma πŸ™‚
Ze heeft het nog vaak over u. Poppy, wiens zusje met u mee is gegaan is haar steun en toeverlaat, er is maar weinig waar ze heen ging zonder de troost van Poppy. Ik hoop stiekem soms dat het u ook geholpen heeft πŸ™‚
Het gaat goed met haar, het is een bijzonder meisje, maar dat wisten we natuurlijk al. De hulp die we zo graag wilden lijkt eindelijk te komen, en dan kan ze hopelijk ook wat blijer met zichzelf worden.
Ze wil altijd langs uw tuintje als we in Zaandam zijn, zo geweldig hoe ze er mee om gaat. Ze heeft duidelijk de sterke genen die van de snel/helder/knol kant komen πŸ™‚

Met Benny gaat alles goed, ik weet dat dat altijd 1 van de eerste dingen was waar u naar vroeg, dus ik weet zeker dat u wel een goed woordje voor hem gedaan heeft boven πŸ™‚
Zijn gezondheid gaat goed, hij heeft wat hartklachten erbij gekregen, maar de kanker is nog steeds niet verder actief. We genieten van elk moment, althans dat proberen we.
Het mooiste van dit jaar is toch wel dat hij een vaste baan heeft, hij werkt als conciΓ«rge / gebouwbeheerder hij heeft het enorm naar zijn zin! Is dat niet geweldig positief?!

Met mij gaat ook alles goed, ik ga binnenkort weer lekker aan het werk, en geniet van alles wat ik voor mijn meisje en Benny kan doen. Ik ben eigenlijk wel tevreden.

Met pap en mam gaat het ook wel goed, ze hebben het zwaar maar ze zijn ontzettend stoer en slaan zichzelf er wel doorheen, ook al weten ze dat zelf nog niet πŸ˜‰Β  Het verdriet en het gemis van u is nog heel vers, maar ik ben trots op ze hoe ze het afgelopen jaar doorgeworsteld hebben, en weet zeker dat u dat ook geweest zou zijn.

Ik vind het fijn dat we sinds vorig jaar wat meer contact hebben met de familie, waarschijnlijk had u dat geweldig gevonden maar er ook wel sceptisch om moeten lachen. Dat er zoiets nodig was om toch weer een beetje familie gevoel te krijgen. Ik spreek mijn nichtjes en neef iig een heel stuk meer als vroeger, we overlopen elkaar niet, maar ik vind het toch fijn!

Van de week heb ik uw armband helemaal opgepoetst, alle kleinkinderen glimmen nu weer, en mijn meisje zag het al helemaal zitten om die te erven. Grappig want de kleine kraai ziet alles wat glimt wel zitten πŸ˜› We hebben nog steeds heel veel plezier van de koelkast en de eettafel, ondanks het gevoel dat we er echt nog wel even met u aan hadden willen zitten. Ik weet dat u dit graag wilde, en dat respecteer ik ook.

Lieve oma, u heeft nog altijd een groot plekje in mijn leven en in onze harten. Ik hoop dat u gelukkig bent, uw familie weer bij u heeft en opa weer gevonden heeft. Geeft u ook zo af en toe een knuffel aan mijn kindjes? Dat vind ik een fijn gevoel, dan zijn zij ook niet meer zo alleen.

Lieve oma, het is een raar ‘jubileum’ zo’n sterfdag, maar wilde het niet voorbij laten gaan en toch nog even met u kletsen, gewoon omdat ik zo graag nog een boel had willen delen, en ik dan maar hoop dat ze waar u bent ook wifi hebben πŸ™‚

Oma, een reactie hoeft niet hoor, dat zou zoveel mensen alleen maar angst aanjagen. Hoewel ik de humor van ergens ‘hand in hand kameraden’ best zou kunnen waarderen.

Bedankt voor het waken oma, we missen u

Dikke knuffels van Miranda en ook namens Benny en ons lieve meisje.

 

PostHeaderIcon Beveiligd: Life as we know it

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

PostHeaderIcon Robijn!

Het was het afgelopen jaar ‘an hell of a year’ voor ze. Meer dan ooit hebben ze leren vechten om te overleven. Het was vallen en weer opstaan om daarna weer te vallen.
Trots ben ik op ze omdat ze nog steeds de kracht hebben om op te staan.

Mijn pap en mam zijn een robijnen koppel, 40 jaar getrouwd vandaag.
Ze zijn nog altijd een voorbeeld voor me. En hoe ouder ik wordt hoe meer ik realiseer dat het bijzondere mensen zijn. Ze hebben alles gedaan wat in hun macht lag om hun gezin een goed leven te geven. Ze hebben altijd hun stinkende best gedaan op hun eigen manier en naar eer en geweten.
Hun leerden mij door te zetten en nu is het mijn beurt om hun zo af en toe te leren.
We zijn er voor elkaar, en ook al verschillen we soms is hun stijl van leven het mijne niet en omgekeerd, we houden nog steeds van ze.
Lieve pap en mam, Gefeliciteerd!


Ik ben trots op jullie enΒ  hou van jullie gewoon zoals jullie zijn.


Op naar het goud!