huishoudelijke mededelingen

De Wondere Web Wereld van de Jansens

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, toch maar weer een blogje opgestart.

Ik weet inmiddels dat er mensen vanuit alle hoeken zijn die graag zo af en toe een kijkje krijgen in ons leven, en omdat er veel niet naast de deur wonen is het www een mooi medium om dat te doen!
Dus alle mensen uit alle windstreken, van Delft tot Zaandam, van Roswinkel tot Den Haag, van Leiden tot Rotterdam, van Leeuwarden tot Breda, van binnen en buiten Nederland en van noord tot zuid en van oost tot west: WELKOM!

Ik wil hier een gezellig log zonder gezeur, discussies of ruzies bijhouden. En omdat ik weet dat ik zo af en toe op papier/beeldscherm harder overkom als de bedoeling is hoop ik dat jullie mij attent willen maken als er eens iets op je scherm verschijnt wat niet leuk overkomt… meestal bedoel ik het niet zo rot als het uit mijn vingers komt 😛

Onze dochter gaat na de zomervakantie naar groep drie (hoogvlieger :-P) en omdat ze dan dus ook zelf gaat leren lezen en ook vriendjes en vriendinnetjes gaan leren lezen wil ik haar privacy wat meer gaan waarborgen als in het verleden. Ik wil dat haar naam zo min mogelijk Google-baar is en privé dingen ook zoveel mogelijk privé blijven. Omdat er toch dingen zijn waar ik jullie ook in mee willen delen zal ik dus in de toekomst regelmatig een blogje met wachtwoord beveiligen.
Ook zal ik de naam van onze dochter zo min mogelijk voluit schrijven, dat  ivm het redelijk unieke karakter van haar naam. We zullen haar dus ook zoveel mogelijk gewoon T. noemen 🙂

Ik wil de geïnteresseerde bezoekers dan ook vragen om even hieronder een berichtje achter te laten als je alles mee wil lezen. (Even op de titel van dit berichtje klikken, dan kom je in een nieuwe  pagina mèt reactieformulier.) Dan stuur ik het ww naar je mail, en kan ik ook in de toekomst makkelijk teruglezen wie allemaal het ww hadden als ik het ivm ongewenste meelezers eens wil wijzigen.

Voor nu genoeg huishoudelijke mededelingen, ik ga gewoon lekker loggen en ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan gaan beleven als ik!

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *