De Jansen's,  familie,  T

Vrolijk pasen!

Voor wie het nog niet wist, het was gisteren en vandaag pasen.

Het paasweekend begon afgelopen donderdag, toen ik bij T. op school mee mocht ontbijten. Juf Patricia maakte nog een foto van moeder en dochter:

Gisteren zijn we een dagje wezen treinen, althans we hebben een reis van ruim drie en een half uur ondernomen om een dagje Roswinkel (vlakbij Emmen) te ondernemen om op bezoek te gaan bij Benny zijn broer. We hadden een tijdje geleden vrijkaarten voor de trein gekregen en die konden we nu mooi opmaken 🙂
T. heeft genoten, ze had twee pony’s ter beschikking om mee te knuffelen, ze heeft geheel in paasgedachten een kuikentje van een dag oud op schoot gehad, er was een pup waarmee ze kon spelen, en ze is ook nog eens gruwelijk verwent door Ome Hans en Tante Karin toen ze in het winkeltje (http://www.kaats-miniaturen-bouw.nl/) nog wat Bullyland paardjes mocht uitzoeken voor haar rapport!
Vandaag hadden we ‘gordijnendichtenpyamaaan’ dag, ofwel even helemaal niets. T. heeft paaseitjes gezocht, we hebben samen heerlijk ontbeten en ’s avonds heeft T. voor het eten gezorgd.
Het waren fijne dagen, maar foto’s zeggen nou eenmaal vaak wat meer:

Relaxen in de trein..
Peer en Zorro zijn wel heel lief!
Zo'n schattig kuikentje!
Paardenmeisje!

 

Paaseitjes kleuren!
Eitje voor Mama, Papa en T. <3
T. Bakte paashaasbroodjes!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *